پارتیشن تک جداره و پارتيشن دوجداره
نوشته شده توسط : یگانه

پارتیشن تک جداره

شیشه های تک جداره از متداول ترین نوع شیشه های مورد استفاده برای ساخت انواع پارتیشن های شیشه ای میاشند.
شکل اولیه شیشه تک جداره از شیشه جام است.
پارتیشنهایی که از شیشه های تک جداره استفاده کرده اند برای مقاصد خاص طراحی شده اند که البته نیازی به داشتن رعایت امنیت بالایی نداشته اند.
نوع شیشه استفاده شده در این نوع پارتیشن شیشه ای میتواند یشه رنگی نیز باشد.
شیشه های دوجداره به علت ضخامت بیشتر در مواردی استفاده میشوند که خطر شکست وجود دارد.

پارتيشن دوجداره براي جلوگيري از مزاحمت هاي شنيداري و ديداري است. به منظور ایستایی، زیبایی و عایق صوتی و آکوستیک بودن این نوع پارتیشن، عمدتا در پارتیشن دوجداره استفاده از شيشه هاي دوجداره مات به جاي پنل يو پي وي سي توصيه شده ..

ام دی اف مورد استفاده در پارتیشن دو جداره از نوع ۱۶ میلیمتری بوده و تمام لبه های MDF با نوار PVC عایق شده . ضخامت پارتیشن دو جداره حدودا ۱۲ سانتی متر است. پارتیشن دوجداره به صورت کوتاه، نیمه بلند، بلند و همچنین تا ارتفاع سقف قابل پیاده سازی میباشد.

ارتفاع پارتیشن ها به عواملی مانند جریان گردشی هوا و عایق شدن از لحاظ صدا بستگی دارد. در پارتیشن دوجداره از جداره های شیشه نیز به صورت دوجداره استفاده می گردد که ارتفاع استفاده از شیشه ها متناسب با سلیقه مشتری و نور موجود در محل قابل تغییر است.

در پارتیشن دوجداره میتوان از پرده کرکره بین جداره ها استفاده کرد. شیشه هایی که در دو طرف پرده کرکره نصب می شوند باعث جلوگیری از نفوذ گرد و غبار بر روی پرده کرکره ها می شوند. در پارتیشن دو جداره می توان از پرده کرکره با مکانیزم سایه روشن (ولومی) استفاده نمود، به طوری که امکان عبور نور در مواقع دلخواه را فراهم نموده و به آن زیبایی میبخشد.

پارتیشن دوجداره نیازی به نصب بر روی دیوار و یا سقف ندارد و میتواند بر روی پایه های خود بایستد. عدم نصب پارتیشن دو جداره باعث شده تا در زمان اجرا و راه اندازی این نوع از پارتیشن صرفه جویی زیادی می شود . نصب پارتیشن های تک جداره به تجهیزات زیادی نیاز خواهد داشت و همچنین باید به دیوار و سقف متصل خواهند شد که همین موضوع زمان راه اندازی و اجرای آنرا بالاخواهد برد.

پارتیشن دوجداره بسیار پایدار تر از پارتیشن های تک جداره خواهد بود. پارتیشن دو جداره زمانی که بر روی زمین قرار میگیرید به هیچ وجه دچار تکان و لغزش نمیشود و همین موضوع باعث شده تا یکی از با ثبات ترین پارتیشن ها محسوب می شود. عدم اتصال پارتیشن دوجداره علاوه بر اینکه در زمان صرفه جویی خواهد داشت از زخمی شدن دیوار و سقف نیز جلوگیری به عمل خواهد آورد

در ساخت پارتیشن دو جداره از پروفیل های محکمتری استفاده میشود که همین موضوع باعث خواهد شد  تا از استحکام بالاتری در برابر ضربه و نیروهای خمشی برخوردار داشته باشد. همچنین پروفیل های به کار رفته در ساخت پارتیشن دوجداره از دوام و طول عمر بیشتری نیز برخوردار خواهد شد که یک مزیت بسیار بزرگ محسوب خواهد شد.

کابل هایی که به منظور ایجاد شبکه و یا برق رسانی به بخش های مختلف در محیط اداری به کار برده میشوند میتواند باعث شلوغی و بی نظمی شوند. پارتیشن دو جداره این امکان را فراهم میسازد تا کابل و سیم های محیط از بین دو جداره پارتیشن عبور داده شوند و هیچگونه بی نظمی در محیط بوجود نمی آورد.





:: برچسب‌ها: پارتیشن تک جداره , پارتيشن دوجداره ,
:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 8 خرداد 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: